www.pureretreat.se  B&B, logi, fest- och konferens. Alla rum är unika och inredda efter de olika tecknen i  feng shui.  Här finns också Garagebutiken (se nedan) med fantastiska smycken och accessoarer. Fridfullt, personligt och trivsamt, med vackra omgivningar intill Rinkesta slott, 2 mil söder om Eskilstuna. 
Även hunden är välkommen!

www.garagebutiken.net  Butiken med de mest oväntade och fantastiska ting: smycken, kläder, väskor, vintage, inredning.. En sann oas att botanisera i.  Både en fysisk butik och en webb-butik. Här hittar du accessoarer och designsmycken från Amazing Hyena.

www.molntorp.se  10 mil från Stockholm och två mil söder om Eskilstuna ligger Mölntorps Gård, långt från storstadens stress och negativa energier. Omgiven av den vackraste Sörmlandsnatur. Här kan du bo i egen stuga och uppleva tystnad och ro, kanske en egen retreat? Läs mer på hemsidan om möjlighet till Hästterapi och Energi-helger.

www.helheten.tictail.com  Här finns förhistoriska romaner, tex trilogin om vår tidiga historia som inte tagits upp i historieböckerna. Kyrkan och den akademiska världen vill inte kännas vid den här tidsperioden utan har mörklagt den. De har valt att låta oss tro att mänskligheten har skapats av en styrande gud för några årtusenden sedan och att ingen civilisation har funnits före vår. En farlig lögn som visar sig ohållbar idag när så mycket av forntidens sanningar uppenbaras.

"Blå Gudinnan - moderkultur i Europa"  en gripande och spännande roman om livet under stenåldern för 14 000 år sedan, då Moderkulturen/Matriarkatet rådde i Europa.

"Mörkrets Gud" väcktes till liv av människornas girighet. Lemurien och Atlantis , som sedan länge levt i fred med varandra, startade krig och stridigheter i alla sina kolonier och nya bosättningar. Det patriarkaliska Atlantis ville blir världsherrar över Lemuriens matriarkat. För 12 500 år sedan såg vår planet annorlunda ut men människornas ondska var densamma som i nutid.

"Glappet - tiden mellan två civilisationer" Vår civilisation är inte den första. Den föregicks av en både tekniskt och andlig mer högtstående civilisation, men den gick under. Det finns alltid ett glapp mellan två civilisationer. En tid när arkeologerna inte kan finna några artefakter. När allt tycks vara bortsopat. Det är endast de stora monumenten i form av stabila byggnader såsom pyramider, som kan bestå under tider av stora katastrofer. Men det fanns människor som överlevde. 

Tre starka böcker, som inte går att lägga ifrån sig.  Författare är Helena Frykstrand och Pia Haxner. Mer att läsa finns i webb-butiken    helheten.tictail.com
 
Pia Haxner
Västäng
61191 NyköpingTel: 0708 99 25 52 info@pureskin.se
www.pureskin.se
pureskinSverige®