Nöjda kunder är mycket viktigt för oss!

pureskins uppgift och mål är att göra BRA hudvårdsprodukter.
Vi utvecklar och tar fram nya produkter som vi själva behöver och som efterfrågas.
Lusten och drivkraften att hela tiden förbättra och förändra finns, det är en verklig glädje att skapa på lab, men att få respons och impulser från kunderna ger en sån härlig inspiration. Har du några egna önskemål om innehåll, doft etc. så hör av dig.
pureskin tillverkar löpande i takt med efterfrågan. Vi har inga stora lager.

Vi uppskattar verkligen kontakten med dig!
Berätta gärna vad du tycker - både ros och ris.

Har du några frågor av allmänt intresse kan vi ta upp det på Nyhetsbrevet, annars svarar vi på e-mail.
Maila oss på info@pureskin.se  eller ring Pia på tel: 016-77 290, 0708 - 99 25 52.

~-~-~-KUNDRESPONS~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-


Hej Pia! Pureskin fortsätter vara det överlägset bästa hudvårdsalternativet. Min flickvän är också såld nu, så blir extra stor beställning den här gången! :) André.

                    -------------

Jag har använt produkterna i många många år nu och kan inte vara mer nöjd...och det försöker jag ju såklart dela med miga av och sprida vidare på de sätt jag kan ;) 
Tusen tack för att ni gör det enkelt att välja min och familjens hudvård
Hälsningar Elin.

                 -----------------

Hej Pia,
Måste berätta att cremen är härlig och har efter 2 dygn återställt balans och mjukhet. Använder den även kring ögonen. Har under ett par veckor haft en underlig torrhet precis vid kanten av läpparna - även det håller på att bli bättre.
Egentligen har jag inte utpräglat torr hud, men tydlige behöver jag lite extra just nu. Gillar känslan av mjukhet och lätt fuktighet. Rainforest-cremen tycker jag mycket om också.
Ha en underbar dag!   Marie E.

    ------------------

Tusen tack!
Pureskin får allra högsta betyg i service och kundvård! :)
Hela vår lilla familj är tacksamma.  / Aisha
     ------------------

Kanonprodukt!  /Rasmus 
               --------------
 
Vill i övrigt återigen tacka för fantastiska produkter! :) /André

              ----------------

Sitter och njuter med dina krämer i ansiktet nu.
Köpte en ny formula på ansiktskräm på Yves Rocher som skulla vara supersnäll och bra för känslig hud. Den kändes väldigt bra de första dagarna men sedan så tyckte inte min hud om den mer.....Och som du säger "vanliga" krämer lägger sig bara ovanpå huden och går inte in. Kändes när man tvättade ansiktet på kvällen att krämen satt kvar och sköldes bort.
Nej nu har den svidande känslan som jag fick av den krämen försvunnit och det känns bra i ansiktet igen:)  Tack för det! Mvh Åsa
      
              ----------------
Måste bara rapportera från dag 4 av rainforest serum och rainforest care-
helt fantastiskt! Jag är helt lyrisk över dessa produkter! /Margareta
----------

Ha ett riktigt Gott Nytt År och tack för dessa ljuvliga produkter!!/ Katarina

-----------
   
God fortsättning! :)
Jag älskar din rengöringskräm! Kan man köpa den i större förpackning?/Justine

------------   
Hej Pia! Tack så mycket för ditt svar, den är nu beställd! Jag vill bara säga tack för era fantastiska produkter och service! Hälsar Lina Larsson.
-------------

Hejsan Pia
jag  gjorde en beställning  från dej  ca en vecka sedan och jag  har fått produkterna . Måste säga att jag är så NÖJD OCH  GLAD . Tack  till dej och hoppas du kommer finnas kvar länge , och jag kommer  rekomendera  dina produkter  till ALLA jag  känner .
Har fått en helt underbar  hud o  så fin lyster på den , att  folk undrar vad  har  jag  köpt. Är ju 55 år . 
När jag  har funderat  på alla dessa *mirakel* krämer  samt många  andra krämer så  kom jag  en dag fram till att jag vet inte vilka kemikalier  jag  smörjer min hud med o blev  rädd , men nu  hittade jag DEJ  Pia , tusen tack .  hälsning Pirrko
 
 Emoji
 
   -----------------

Hej, Pia!  Idag kom Rainforest produkterna kräm+serum (snabbt som ögat!) – och jag har aldrig använt något så ljuvligt! Känns som att sitta i en hydda i regnskogen medan regnet öser ner utanför och huden bara njuter!  Agneta.

  -------------------

  Vilken sagolik njutning för ansiktet!  Du kan du:-))  m v h Ingrid.

  --------------

Jag gillar verkligen de nya krämerna, det fastare serumet är fantastiskt och likaså peelingen. Jag behöver snart påfyllning och återkommer! Allt gott, Petra.

  ----------------

Med risk att jag mailbombar dig nu men vilken härlig rengöring! Nu till skillnad från tidigare så känns huden ren efter tvätt:)
Mvh Elin 

  ------------------------

Jag vet ej hur jag skulle klara mig utan dina välgörande produkter nu när min hy vant sig vid dem!! Dags att fylla på i förrådet:) innan något riskerar att ta slut:). Önskar en fortsatt trevlig sommar! //Tina 

  ------------------------Hej!
Vi sågs i helgen på Rinkesta slott (jag köpte ansiktsvatten och ansiktskrämen - det var även jag som provat ALLT och då menar jag allt från utskrivna preparat, till kommersiellt, till naturprodukter). Nu har jag ju bara använt delar av dina produkter i ett par dagar, men jag vill påstå att det redan har gett resultat?!! Min hy i ansiktet är återfuktad och känns mjuk som en bebisstjärt OCH den har fått en så fin lyster :)! Många produkter som har haft allt ( nästan) har fallit på att hyn känns irriterad på något sätt. Men denna känns lätt och skön. Jag är hittills bara såå himla nöjd och ville att du skulle veta det!!!

Så till en fråga.... Jag har nyligen gått från kommersiell och läskigt stark deodorant till en naturlig (en av de mååååånga och tyvärr dyr, som jag läst skulle vara bra) jag stinker efter 30 min :( är det någon slags omställning och bör jag hålla ut o stinka svett x antal månader innan man får "resultat"? Eller har jag helt enkel valt en dålig :(

Tack igen! Vänligen Evelina 
 
  pureskins inlägg: pureskins deo-roll eco är mycket omtyckt och bra.  --------------------

Först vill jag bara säga hur bra jag trivs med mina pureskinprodukter!! Jag har använt dem i drygt ett år nu och märker verkligen hur mycket bättre min hy har blivit, även kompisar har sagt att min hy ser mycket bättre ut nu.
Tack för superbra hudvård och trevlig helg!! Mvh Agnes.

  ------------------------

Hej och tack Pia!
Fick min ansiktskräm i torsdags - vilken underbar kräm! Och tvättkrämen som Du skickade med är ju fantastisk. Har varit lite skeptisk mot tvättkräm för jag tycker inte det blir rent, bara kladdigt, men den här är ju ljuvlig. Ansiktet är redan mycket bättre, inte alls så fnasig som jag har varit och så blev jag så mjuk - nästan baby :)
Ser fram emot mera av dina fina produkter!  Ha en härlig kväll! Cecilia

  -----------------
Hej Pia!
Efter att ha använt dina produkter under en tid har min hy förbättrats betydligt. Känns helt otänkbart att gå tillbaka till att använda syntetiska hudkrämer och rengöringsprodukter som jag gjort under alla år!
Känns även som om hyn har rensats upp sedan jag börjat med Pureskin. Inkapslingar och orenheter kommer nu mycket lättare upp till ytan så att jag själv kan behandla dem utan att behöva ta hjälp av hudterapeut.
Keep up the good work!  Tina

  ---------------
Hej Pia, jo, som Du säger, huden blir som sammet. Har aldrig känt den så len. Tycker också att
min hud får en lyster som jag inte haft förut.
Det märks att Du har väldigt fina ämnen/ingredienser/produkter
i krämen. Tillverkar Du krämerna helt själv? Det är ju helt enastående,
i så fall, tycker jag. En betydligt bättre produkt än många av de kända märkena
i butikerna. /Carola. 
  ----------------
Hejsan Pia,
Nu har jag använt pureskinprodukterna tillräckligt mycket för att kunna säga att min hud nog aldrig mått bättre! Inte de senaste tio åren i alla fall! Använder nattkrämen rikligt och hyn känns både mjukare, mer elastisk och den heller inte lika röd som tidigare. Blir fortfarande stram och torr emellanåt, men det är inte på långa vägar så illa som förr. Tack så mycket för bra produkter! Beställde lite nya nyss då de (tyvärr) tar slut ganska fort... / André.
 ------------------

Hej Pia,
tänkte bara meddela att efter 2 veckors användning av mina nya produkter är jag jättenöjd :) Jag märkte skillnad redan efter några dagar och känner mig inte längre ofräsch och fet i ansiktet som jag gjorde tidigare. Även blämmor och acne försvinner betydligt fortare. Nu håller jag på att introducera produkterna hos min sambo! :)
Trevlig söndag kväll, hälsningar Therese i Örebro

  --------------------

Nu har även min dotter börjat "låna" av mina Pureskin-produkter så nu är vi två
som älskar Pureskin i vår familj! /Cilla. 
 
  --------------------------
  Hej! I två dagar har jag använt "face cleaning 100% eco/ecoCert" och "face care 100% eco/ecoCert" och jag känner redan skillnad på min hy. Det känns naturligt, rent och skonsamt. Jag är 27 år och har alltid haft känslig hy och provat så mycket olika, dyrt, billigt, allt. Aldrig har det känts så här bra! Toppen! Tack! Theres

 -------------------------------

Special care eco funkar jättebra på min mans skadade/torra/hårda hud, jätteroligt:) Mycket bättre än cortison.
Önskar dig en härlig sommar! Ingrid.
  ------- 
Marie skrev: "Face tonic är väldigt bra, både på "mogen" hud och tonårsirriterad sån!
 Svalkar lugnar ner och läker." 

  ---------
Hej, Åh tack så mycket! Vill också passa på att säga hur nöjd jag är med produkterna, efter att ha använt dem i några månader känns min hy nu mycket lugnare och ser bättre ut. /Agnes. 
  ----------------------
Jag använder nu Face care night 100%eco/ecocert och är helt vansinnigt nöjd!! Min "hud-historik" kan göras lång, jag har torr och extremt känslig ansiktshud som reagerat på i stort sett varenda kräm jag provat, dyr som billig. De senaste åren (jag är 45 år) har jag känt till vad en bra kräm ska innehålla (använder även balsammetoden med fantastiskt resultat på mitt hår) men hittade ändå inte rätt hudkräm, utan fick smörja mig med tistelolja och macadamiaolja, vilket faktiskt gått mycket bra! Men jag tyckte fortfarande det var något som fattades för att få fullständig känsla av mjukhet och harmoni i ansiktet Nu saknar jag ingenting, utan bara ÄLSKAR min Face care night! Jag ska också köpa ögoncremen som jag fått ett prov på och som känns helt underbar den också. Tack!! Cilla
  ------------------------
 tack så mycket för fina produkter, jag är jätte nöjd. Mina händer nu ser jätte finna ut och ansiktet blev mycket bättre. Jag vill ha lite mer produkter från er ....
Stor tack att ni finns och att det finns så många människor som skriver och blogga om er, annars skulle jag aldrig hittat er. Tack  Lilija 
  ----------------
Hej Pia! Beställer hudvård som ska räcka ända till i slutet av augusti. Köper också en extra deo att ge till en vän som länge letat efter en bra snäll sådan. Och jag tycker ju att pureskins deo är den bästa jag nånsin provat.
Tack för hjälpen och ha en fin sommar! Åsa-Saga. 
  ------------------
Hejsan!
Vill bara skriva och tacka!!!! Mina ben som såg ut som fiskfjäll förra måndagen är betydligt bättre nu! Så här fina ben har jag inte haft någonsin tror jag! Idag njöt jag av att kunna gå i kjol utan att skämmas o höra kommentaren, guuuuud va torr du e, smörjer du dig aldrig? Min mamma som genom alla åren sett mina problemben såg tydlig skillnad redan i fredags. Har smort mig med hand balm eco morgon och kväll och någon kväll har jag bytt mot special care eco. Nu köpte jag ny hand balm eco och en all over eco som jag tänkte ha till min dotter som behövs smörjas in efter simskola osv... tusen tack för du gör sååå fina proodukter! Jessica. 

  --------------------------
Hej Pia,
Tack för din kräm, den som kom igår och för krämen som jag köpte tidigare. Första gången som jag kan se resultat och som det verkligen känns skönt att göra rent ansiktet. Härlig doft och en skön känsla både efter och under tiden som jag använder krämen. Du ska veta att jag naturligtvis kommer att tipsa många av mina
vänner om dina sköna produkter. Ett stort tack, Elisabeth
  --------------------
Hej Pia!
Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med dina produkter som jag beställde; dagkrämen och ansiktstvätten. De tas upp av huden fort, känns väldigt närande och så luktar de jättemysigt! Jättekul att jag hittade din hemsida, produkterna har gett mig ett nytt intresse för naturlig hudvård. Känns så himla bra att inte proppa på huden massa kemikalier. Jag har länge haft problem med akne, har ätit mediciner för det(roaccutan) vilket verkligen gjort att det slitit på min kropp och har aldrig reflekterat över att det som finns på insidan syns på utsidan. Jag har också alltid trott att man ska torka ut finnarna och följt rekommendationer från doktorer. Men känns mycket bättre med konceptet att man ska ge huden näring! Tvättar numera ansiktet med olivolja och din ansiktstvätt, krämen använder jag som extra fukt då min hud blivit torr av behandlingar med Aberela. Funderar på att köpa lite fler av dina produkter och kasta ut alla konventionella krämer och geler. Jag blev också lite nyfiken på din "tinted face care", finns det en möjlighet att få med ett varuprov på den för att se hur den passar mig? Vill gärna täcka de ärr som fortfarande finns kvar. Vänliga hälsningar /Sara

  ----------------
Hej! Oj tack så hemskt mycket. Vilken service! Då blir det absolut en beställning innan 1 Juni. Dom underbara produkterna måste ju fyllas på. Än en gång, det är fantastiska produkter intygar jag och även min vän som har fått en helt "ny hud" av dina produkter. En helt ny lyster och inga utslag/finnar. Med vänlig hälsning, Anna

  --------------------
Hej Pia! Vilka fantastiska produkter du tillverkar och säljer. Jag är väldigt nöjd! Huden har fått en helt ny lyster, den ser frisk ut!  Karin. 

  -------------------
Vi lever till 90% ekologiskt i vårat hushåll och jag är verkligen en stor fan av dina produkter och ditt koncept!
Jag njuter av att använda rena produkter som faktiskt ger huden näring i stället för konstiga kemikalier.
Ha en härlig kväll och tack igen! Charlotta. 

  ----------------
... vill bara tillägga att jag fortfarande tycker att ALLA produkter jag testat ÄR fantastiska och jag är så glad för de nya eco-produkterna. Ansiktsrengöringen och ansiktsvattnet och speciellt Night care eco. Min man fick en flaska i julklapp och han gillar den också! och deodoranten som ja fick med beställningen - den är toppenbra! Elin.
  -------------------
Tack för snabb och bra service - och bra produkter! Mvh. Maria, Helsingfors.

  ------------------ 

Hej Pia,
Tack så mycket för underbara produkter som verkligen är det bästa jag har använt. Förutom att dofterna är fantastiska så känner man att varje produkt gör verkan på huden.
Tack igen! God fortsättning!  Med vänliga hälsningar Alexandra. 

 -------------------
Hej Pia,
tack för alltid lika snabb och fin service av fantastiska varor!
En God fortsättning på det nya året!
med vänlig hälsning från en nöjd och tacksam kund,
Susanne. 

  --------------------
Tack för ert fantastiska arbete med Eco produkter, min hud älskar det :) Eliisa 
  ----------------
 Servicen är verkligen helt otroligt bra! Man får alltid snabba svar, snabba leveranser och ett fantastiskt trevligt bemötande. Och dessutom är produkterna super. Kan väl inte bli bättre. Hälsningar Marie
   ----------------
Hej Pia!
Jag använder mina Pureskin produkter och är verkligen super nöjd, även fast jag använt dem en kort period tycker jag mig redan se att jag ej får blemmor längre! Huden känns fräsch och har lyster, verkligen kul! Mvh, Nadia 

 --------------------
Vad det gäller min ansiktshud så är jag en helt ny människa. Vad har man inte har testat och nu blir det plötsligen så enkelt. Skönt att jag hittade dina produkter. Varma hälsningar från Kalmar/Antje. 

 --------------------
Du har helt suveräna produkter och Face care och Eye care är nog de bästa! Hälsningar Marie Fransson 

 ---------------------
Hej Pia!
Frida Källgren har också kommenterat Pureskins status.
Frida skrev: "Jag är lycklig för att jag har hittat till Pureskin och Face Care! Jag har en hy som inte har tyckt om någon ansiktscreme över huvud taget, förrän jag provade Face Care. Det är den enda som min hud säger "Ja tack!" till. Alla andra får jag utslag, finnar, fet och oren hy av, eller så gör de att huden stramar. Jag gjorde ett kort test av en annan produkt, men då kom finnarna och den feta hyn som ett brev på posten. :( Äntligen har jag hittat vad mitt ansikte vill ha, och det är Pureskins Face Care! Stort tack, Pia! Jag skulle därför bli jätteglad om jag fick en flaska Face Care! :D" 
  ----------------
Hej Pia! 
Älskar Face Care, men speciellt Face Care Nigth. Den är den ultimata cremen för min torra hy och jag längtar efter att få ta på den morgon och kväll! Tack för att du gör produkter som gör underverk!! Karolin 

 ---------------------
Tack för bra information, snabba leveranser och framförallt grymma produkter!! mvh  Camilla 
 --------------------
Jag verkligen älskar era produkter och vill tacka för fantastiska krämer som ger otroliga resultat. Nu testade jag peelingen och ögonkrämen för första gången och de är också underbara.
Än en gång, tack för riktigt bra produkter! Martina
------------
Det uppskattas verkligen att du använder så rena och naturliga råvaror som möjligt men ändå får krämer med fin konsistens och doft, något liknade finns ju inte att få tag på ute i handeln. Du ska veta att jag alltid talar väl om dina produkter och ofta tipsar om din hemsida, skicka gärna med några visitkort om du vill så ska jag dela ut här på jobbet och bland mina vänner. Med vänlig hälsning Martina

 ------------------------------------

Här kommer några inlägg från Facebook på frågan "vilken är den bästa pureskin-produkten"?

Ansiktskrämen är det absolut bästa jag har prövat! Äntligen en produkt som bara går rakt in i huden! Gertrud 


Provar just face serum - härligt mjukgörande! och den doftar nästan lika gott som face care night som är toppen även på dan nu när det är så kallt. Och inte en nanoparikel nånstans! Kan det bli bättre? Och handcremen är ju så bra på fötterna! Clara 


Den bästa pureskin produkt jag använder är face peelingen tillsammans med face care night efteråt. Den har gett mig ett nytt ansikte skulle man kunna säga :) Jag känner mig fräsch, mjuk och får en otroligt skön känsla i hela ansiktet. Underbara hudvårds produkter. Lotta


Face cleaning sensitive är min favorit och tonårsdottern använder den också. Ren, mjuk hud som inte blir torr. Ingen sveda eller annan irritation, enkel att använda. Helena


Face care sensitive och All over är mina favoriter. Ansiktet blir lent o mjukt och krämen går snabbt in i huden utan att kännas kladdig. All over doftar även gott. Det bästa av allt med Pureskins produkter är att de innehåller naturliga produkter, det känns bra i hjärtat. Ann-Sofie 


Face care night är så mjuk och skön att använda. Den går in direkt i huden och gör mitt ansikte lent. Perfekt för dagligt bruk på vintern. Doftar helt underbart gott och är mycket dryg. Agnes 
 
Face care night är helt klart den bästa produkten. Underbar kräm att ha på dagen, speciellt nu under vintern. Gör min torra hy mjuk och len, och den doftar underbart. Jag längtar tills jag ska ta på krämen nästa gång!! Karolin


Oj, svårt att välja.. Både Face Care och Face Care night är underbara, men nu på vintern känns "night" ju lite krämigare :) Ska aldrig byta märke!! Marie 

  ------------------------
Jag hittade Pureskin när jag sökte efter rena produkter utan en massa konstiga och farliga tillsatser som man inte vet vad det är ens..blev så glad när jag dessutom märkte att Pureskin var det absolut skönaste och bästa jag någonsin använt..till bra priser också :)) Rekommenderar varmt, använder regelbundet face cleaning, face tonic, face care, face care night och har nu även köpt special care. Även schampot och eye care är super... Vill prova allt, är nästan kär haha...  Maria
-------------------
Vilka FANTASTISKA produkter!
Nu beställer jag till min man, dotter och en väninna vilka alla prövat på produkterna och nu vill ha egna.
TACK! 
--------------------------
Hej Pia. Vill bara skriva och tacka för den mest underbara ansiktskrämen.

Jag som alltid är torr och flagar ser efter tre dagar en stor skillnad. Jag kände skillnad redan första dagen.

Krämen verkar hela dagen (och natten) och jag behöver inte känna att det stramar i ansiktet.

Stort tack för denna underbara produkt. Mvh. Ulrika 

------------ 
Hej, jag är så nöjd med produkterna, och ert vänliga härliga bemötande. Känns härligt att handla med bra prod producerat i Sverige dessutom.
Vänliga hälsningar från ett snöigt, kallt o vintrigt Jämtland/Åsa.
--------------------------------
Vill bara meddela att special care botat min sons rygg! Efter några dagar med den krämen bleknade fläckarna och nu är alla torra rödgula fläckar BORTA!  Hälsningar Lisa
--------------------
Hej Pureskin!
Jag har använt Special Care på min psoreasis som främst sitter på mina armbågar. Den har trappats ner otroligt och jag har fått många kommentarer om hur fint det ser ut nu! Det är en oslagbar kräm som slår många receptbelagda salvor och cremer. Tusen tusen tack för att Pureskin finns. (som även botat min acne) Anna 
------------------------
Tar tillfället i akt att tacka för fantastiskt bra produkter! Den bästa rengöringskräm jag hittat på väldigt länge, och då har jag testat allt från extrem lågbudget till lyx. Även deon är över all förväntan och blir nu present till familjemedlem som lika förtvivlat som jag sökt en deo som faktiskt fungerar! Har även gett bort några produkter i present till vän med väldigt irriterad hud och var gång vi ses nämner hon hur nöjd hon är. Så tack för ert engagemang och era högklassiga produkter!  Med vänlig hälsning Malin
----------------------------
Hej Pia.
Nu har jag provat Face Care Night Sensitive. Helt fantastisk. Återkommer med beställning när min nuvarande kräm börjat ta slut. Hälsningar Anna-Karin
  ----------------------------
Hej! Vill passa på att tacka för fantastiska produkter. Jag har använt dem sen i mars förra året och är super nöjd!
Jag tänkte höra om man kan använda några utav dina produkter till bäbisar och småbarn?
Hälsningar Karolin
 -------------------------
Hej Pia
Tack för snabb service!! För din information: Jag köpte min "gamla" ansiktskräm av känt märke i julas då min Pureskin Night Care hastigt tog slut. Efter att ha använt Pureskins produkter en tid, kunde jag bara konstatera att de är överlägsna!! Så fort jag fått din leverans kastar jag burken av känt märke!

Önskar dig ett Gott Nytt År!  Inga-Britt

-----------------------------------

"Har haft problem med allergi i flera år som visat sig bl.a som sveda i ögon och irritation i hals, svalg och öron. Det började med att jag var utsatt för mögel och har sedan reagerat på fler och fler saker och det har blivit värre och värre. De sista åren har jag ätit allergitabletter året runt för att ”överleva”.

Var sedan på en föreläsning om Ayrveda och fick plötsligt veta att ”det man stryker på huden tas upp av kroppen och de inre organen, precis som det man äter…”

Plötsligt gick det upp ett ljus för mig och jag började intressera mig för innehållet i produkterna i mitt badrumsskåp… Deeet var ingen rolig upptäckt….parabener (konserveringsämne), mineraloljor och fler parabener….usch!

Rensade hela badrumsskåpet och hittade Pia och Pureskin på nätet, handlade till hela familjen och började genast att använda produkterna. Själv valde jag ”sensitiveprodukterna” (utan eteriska oljor). En månad senare la jag allergitabletterna på hyllan!! Gissa om jag var glad när jag gick hem till grannen som har två katter o upptäckte att jag inte kände någonting av min tidigare allergi…!!!

Häromdagen fick jag syn på min älskade tonårsdotter som kom osminkad ut ur duschen…. Hon har precis som andra tonåringar haft problem med finnar och blemmor i ansiktet under det senaste året.
– Va fin du är i hyn, utbrast jag. Kan det vara den nya rengöringscremen och ansiktsvattnet?!
– Ja, sa hon glatt….och Special Care!!!!

Är jättetacksam över att vi hittat produkterna!
Stort tack till dig för utomordentlig service och omtanke Pia!! ”
Med vänlig hälsning  Kerstin
 
----------
Stort tack för alltid snabb service och väldigt fina produkter!
En riktigt God Jul önskar jag dig/er!!  Susanne.
-------- 

Tack för alla dina underbara produkter och god jul! /Kristina
--------- 

Tack för underbara produkter de gläder mig varje dag :)  Eliisa 

 -------------

Hej! Nu har jag använt Face Care Night, Face Serum och Lip Balm i en vecka. Jag är mållös faktiskt...

Face Serum - måste vara den mest optimala hudprodukt jag någonsin provat! Ett tryck på den fina flaskan räcker till hela ansiktet och huden är mjuk som en babyrumpa när man vaknar på morgonen.
Face Care Night - är också mjuk och doftar gott. Känns lätt i konsistensen och ger inget kladdigt intryck.
Lip Balm - mmmmmm smakar apelsin och läpparna är mjuka länge efter en strykning. Använde tidigare hälsokostens bisalva och den är faktiskt precis lika bra fast Lip Balm är något billigare.

Använde provburken med Face Cleaning på dottern efter att hon hade målat sig i hela ansiktet med smink... Det blev rent utan att göra hennes torra hud ännu torrare och efter det så smörjde jag in hennes ansikte med Face Serum och det funkade jättebra. Dotterns kommentar "mamma, jag är såååå len och luktar gott"

Jag är så nöjd att jag provade dina produkter! Vänliga hälsningar Laila 

-------------
Hej!
Har nu haft face care night och face serum i nästan 2 veckor och det känns som om min hud verkligen får det den behöver. Har haft lite röda kliande eksem precis där glasögonen sitter längst upp på sidan av näsan, dom är nu borta. I början tog jag lite special care och det blev bättre direkt. Den är även jätteskön på nagelbanden.  Handbalmen älskar jag den luktar så gott och man får verkligen mjuka händer. Blir nyfiken på alla produkter men får väl beställa lite i taget. Tack igen för fina produkter och fantastisk service! Hälsn Marie 
-------------
TACK för ditt engagemang - DET gladde mig!
Jag är mer än nöjd med era produkter och ni har nu fått en ny kund som definitivt kommer att rekommendera era produkter och berätta om din goda service.  Marika 

-----------
Den Peelingen är så jädra bra !! När man har maserat upp den så känns ju huden mjukare än en barnrumpa!! Helt otroligt så bra den är. Jag har på den mellan 3-5 minuter o sedan brukar jag ta serumet direkt o attan vad mjuk o fin huden är ett par dagar efteråt!! Göööörbäst!!  Lena Uddev.
--------

Hej Pia, Tack för härliga nyheter du skickat med. Deodoranten är underbar.
Ett jätte tack för att du återinfört Special Care. Snälla, ta aldrig bort den för den är universal.
MVH Iréne

-----------
Tack för bra produkter o jag är väldigt nöjd med deodoranten som jag var skeptiskt till då jag testat andra naturliga som ej alls höll måttet men din gör det! Hälsn. Lena. 
  ------------
Hej Pia!
Till att börja med ett stort tack för dina härliga krämer! Har du något tips på hur jag kan komma tillrätta med dessa "talgprickar", milier jag har i panna, tinningar och några runt ögonen? Antagligen fått dem p g a tidigare krämer med silikon och andra tilltäppande ämnen, men skulle väldigt gärna vilja bli av med dessa. Alltid haft fet, storporig hy och är nu 51 år, men har blivit mycket bättre genom dina krämer- tack igen!.
Hälsningar, Anita K i Jönköping.
-------------

PIA!! Fortsätt ditt fantastiska arbete. Jag har använt alla dina fina naturliga samansättningar av näring för huden under många år. Det är mat för huden.. HUDMAT...!! (inte att förväxla med hundmat)
När min hud får välja blir det Pureskin. Jag lyssnar på min hud så vi äter inget annat.
Så TACK! fortsätt ditt kreativa arbete! Det tillför bara positiva upplevelser till min vardag.
Anneli Eskilstuna.

-------------
Jag vill bara säga att Era produkter är fantastiska , jag har testat det mesta men är nöjdast med Pureskin!! Denna rengöringskräm som luktar så gott o även tar bort mascara. Oljan som är så fantastisk bra för huden o även under ögonen har jag märkt. Ansiktsvattnet har jag ej hunnit tetsa än då jag fick nya varorna för en vecka sedan o gör slut på den gamla först men den är säkert lika bra som det andra. Dagkrämen är så bra med!!
Så skönt att alla produkter är så naturliga! Tack än en gång! Lena T. 

--------------
Jag är otroligt nöjd med dina produkter! Är nu 52 år och det slår mig att jag med jämna mellanrum får "beröm för min hud". Både avsaknad av rynkor och "att jag har fin ansiktsfärg". Tror jag brås lite på min käre pappa men är också övertygad om att face serum och face care night är bra produkter. Och jag har ju använt det nu flera år.
 Även min mamma och dotter är nöjda! Vilken 3-generationskedja....:) Lena.

------------------
Hej, måste börja med att säga att jag älskar era produkter och ärligheten bakom dem.. Carolin

-----------------
Hej och stort tack för fantastiska produkter..jag blev så glad över alla produkter , de doftar kärlek och jag vill ge min hud mer och mer...har ni en bodylotion?
Tack och ha en skön dag. Eliisa 
-----------------------

Jag är så otroligt nöjd med produkterna o oljan i ansiktet ääääälskar jag o den hjälper bra om man har blivit solbränd....helt otrolig till det, o jag använder den som ögoncreme också o den är bara bäst!!
Rengöringscremen är fantastisk o tar bort mascara så bra så man behöver ingen ögonremover, o den är så mjuk o skön o luktar så gott! Nattcremen har jag ej testat, för jag kör med oljan, men dagcremen är göör bra den också.
Jag är så glad att jag ”sprang” på er på nätet! Hälsn. Lena E. 

 ------------
Tack igen för superbra produkter!!! Berättar för alla om dig och dina underbara krämer och toppenbra service. Har nu flera kompisar som håller på att haka på! Kanske man snart kan få mängd-/marknadsföringsrabatt ;)

Mvh och trevlig sommar, Cecilia 
----------------------

Hej, har hört så mycket bra om Pureskin från min väninna så nu måste jag bara prova lite produkter :-) Ser fram emot leverans!  Vänlig hälsning Lisa

---------------------
 
Hejsan!!
Jag har köpt era underbara produkter o är jättenöjd. De luktar så gott o gör hyn så fin!! Jag undrar om ni inte kan göra någon ansiktsmask för mogen hud?? MVH Lena
---------------

... Så det är inte svårt att vara Pureskin trogen. Så fin hy som jag fått efter att ha börjat använda Pureskin har jag aldrig haft. Hälsn. Malin
---------------

 Tack, ni är grymt snabba och jag har aldrig använt så härliga produkter tidigare, sluta aldrig med det ni gör. Tacksam, Maria :)
  ------------
Hej Pia!
Tack för mycket snabb leverans ; )
Tack också för fina, vårdande och rena produkter! De är ljuvliga och snälla mot mig och naturen ; )
Glad påsk!  Vänligen Emma 
  -------------
Jag är väldigt nöjd med produkterna, fantastiskt bra! Irene.
  -------------
 Tack för era underbara produkter!  Hälsningar Carina 
---------------
Hej!
Vill tacka för fina produkter. Min Mamma har haft mycket problem med hårbottnet, allergi och klåda. Men efter att hon använt ert hårshampo har klådan försvunnit. Övriga produkterna är jag ochså nöjd med.
MVH Katrine
-----------------
Tack för bra produkter. Fungerar utmärkt! Stefan. 
----------------
Efter ha fått ett litet prov med Face care night, så har min annars så torra, röda näsa lugnat ned sig betydligt. Passar även på att beställa schampot som är det enda som inte irriterar min känsliga hårbotten. Ett stort plus för att jag har råd med dom :-)
Produkterna är superbra! Tack! / Anett P.
-----------------
Hej,
Jag vill tacka för den snabba leveransen och jag har nu använt krämerna bara två dagar men jag känner direkt hur bra det är för huden. Verkligen vilsamma produkter för min hud som normalt blir lätt irriterad och kliar. Jag kommer rekommendera era produkter starkt och givetvis fortsätta handla :)  Dragana 
------------------
Ni har världens bästa produkter =0) Nu har jag beställt en omgång till min dotter också, som efter att ha provat mina grejer under en vecka, blev supernöjd =0) Carina.
-------------------
Hej ! 
Jag har nu provat en del av Dina produkter och finner dom underbara! 
Har stora problem med rosacea, men dom funkar!  Anett.
------------------- 
Hej Pia,
Varmt tack för Din alltid snabba service! Marie
 -------------------
Hej Pia!
Jag vill bara tacka för snabb leverans och riktigt bra service o bemötande. Det uppskattas verkligen!!
Är VÄLDIGT nöjd med Face serum! Min hud "dricker" lätt upp ett pumptryck av oljan både på dagen och om natten.
Den blir inget "blank" på huden trots att den känns fet och återfuktande. Perfekt!!!
Jag tycker tom. att den känns bättre runt ögonen än ögoncremen, den är lättare att få in i huden på nåt sätt!
Jag märker skillnad när jag har något som återfuktar ordentligt under ögonen. Det blir mindre synliga linjer då. Därför var jag osäker på om jag skulle kunna sluta med ögoncreme,
men nu känns det som att jag kan det tack vare Face serum. Ååååh.. det låter som en riktig reklamslinga.
Tack iallafall! Mvh./Ann-Jeanette 
---------------------
Krämen är helt suverän, men det visste jag ju redan:). Jag har just fått en allergisk reaktion och svullnat upp i ansiktet efter att ha prövat en fjollkräm i helgen. Nu är det klart bättre. Inte roligt. Jag har råkat ut förut och borde ha lärt mig. Jag har varvat din kräm och en snäll från Apoteket i alla år. Och det är ju bara din kräm som är bäst:).
Ha det bra./Agnes
---------------------
Hej Pia! Tack för super underbara produkter! Dom bästa jag haft i hela mitt 44 åriga liv!
 Ha en skön helg. Hälsningar Eva i Borås 
----------------------
Hej Pia
Vill bara säga att jag är mycket nöjd med era produkter och alltid snabba sevice!
Trevlig helg. Christina.
 ---------------------
Tack Pia!
Fantastiska produkter!
Ha en bra helg. Hälsningar Alexandra 
----------------------
Hej
Jag har nu provat på era produkter i över ett år och har nu hunnit provat det mesta i sortimentet. Jag är lyrisk, krämerna är helt fantastiska! Huden blir mjuk på ett sätt jag aldrig upplevt med andra krämer trots att jag alltid strävat efter så naturliga produkter som möjligt.  Hälsn. Carolina.
-----------------
Jag måste bara säga att jag blev jättenöjd med den färgade dagcremen, 
jag har problemhy, den är känslig och jag får lätt utslag men jag kunde använda den! Tack!
Vänliga hälsningar Marie.
-----------------
Tack snälla!
Jag vill passa på att säga att jag är jättenöjd med Face Care. Den är otroligt bra. 
Jag har aldrig haft så fin hud som nu! :) Billig är den också och dryg. 
Tack och trevlig helg! Mvh Louise Malm
----------------
Hej!
Har varit och hälsat på en kompis två dagar i Göteborg. Tyvärr hade jag glömt min neccesär hemma. Lånade hennes hudvårdprodukter, Marja Entrich som hon påstod är det bästa man kan ha. Gissa om min hud reagerade! Först pirrade det bara lite men andra dagen var jag blossande röd i ansiktet. Läste innehållet och får väl säga att det innehöll en del konstiga saker. Väl hemma slängde jag mig över "mina pureskin produkter" och det kändes mycket bättre med en gång. Är fortfarande röd men hoppas det ger med sig. Har Face Cleaning, Face Night Care och Face Serum. Har ansiktsvatten från Dermanord och även Anti Rouge Serum från Dermanord. Det är väl OK att blanda detta eller vad tror du? Aldrig att jag provar något annat!
Tack igen för bra produkter!
Mvh Marie 
-------------------
Dina produkter är verkligen OTROLIGT bra! Ska sprida det till vänner och bekanta!
Mycket mindre torr hud, det är nästan helt borta, på knappt en vecka! Otroligt, och de doftar helt underbart!
Och måste även påpeka att jag aldrig i hela mitt liv provat så DRYGA produkter!
Har bara positivt att säga om er, och ett stort plus är innehållsförteckningen! Känns jättebra att det bara är naturliga råvaror och inte en massa "skräp". Förut sved huden men inte en enda gång med dina produkter!
Pureskin är värd all beröm! Jag kommer absolut att skicka efter från er! Även schampot då jag inte tål sådana i vanliga handeln, jag känner mig glad att jag funnit er!
Vänligaste hälsningar, Hanna 
-------------------
Hudkrämen är underbar - underbar! Maken till dryg, mjuk och fin, men som ändå behåller hudens smidighet, får man leta efter. Inte ens efter rakhyvels obarmhärtiga framfart sviktar krämen, huden är ju len som en babyrumpa! Hurra!! Ska leverera ansiktskrämen till svärmor imorgon.
Villemo. 
----------------
Hej Pia! Produkterna du har är fantastiska, efter att regelbundet använt ögon- och ansiktskrämen har jag märkt en stor skillnad. Härligt!
Anita. 
---------------
Nu vill jag beställa din fantastiska cleansing mousse igen, 4 st! Jag skulle också vara intresserad av en mindre reseförpackning. Har du det?
Charlotte . 
---------------
Jag tycker det är jättefina produkter och jag har redan hittat en riktig favorit. All over i gel. Doftar underbart och jag har smörjt mina armar flera ggr per dag de senaste två dagarna eftersom jag fått lite lätt soleksem nu i vårsolen. Svalkar och känns jättehärligt.
Annci. 
---------------
Jag är så lycklig för dina suveräna produkter! Den senaste nyheten är faktiskt att jag under en kortare tid använt en annan kräm innan jag hann få tag i en av dina burkar igen - bara som en övergång och test - den skulle vara så fantastiskt bra på Martin. Det är ett märke som heter Forever living och ska vara en superprodukt som säljs för dyra penningar via konsulter. Nåväl jag smörjde och smörjde (som vi måste göra morgon och kväll) på lillungen och efter ett kort tag utvecklades sår och eksem som jag till en börja med inte reflekterade över eftersom han är en periodare med eksem. Så jag smörjde in mer och mer. Han hade såå fula eksem över hela kroppen att du anar inte, på bålen, på armar och ben, nästan sårskorpor. Ganska snart fick jag känslan att det kunde vara denna kräm. Slutade tvärt och smörjde rejält med din supersupersuperunderbarafantastiskajättesköna kräm och efter ett par dagar syntes en klar förbättring för att nu vara helt bra! Jaa det är jättekul verkligen, han mår bra!
Villemo. 
-----------------
Jag har provat dina produkter som jag fick prover på. Jag bara älskar allt!! Har några vänner som provat och de är överförtjusta.
Kerstin.
------------------
Hej, jag är så nöjd med produkterna jag köpte senast. Tänkte nu köpa lite julklappar
Christina. 
-----------------
Tackar för en underbar produkt och ett trevligt bemötande. Vilken sevice!!! Tack!
Reija.
-------------------
Tack för jättefina produkter sist. Aloe vera care är magisk!!
Fredrika. 
------------------
Jag bara älskar era produkter!
Agnes.
---------------------
Min hud har blivit mycket slät och fin samt att mina vänner har börjat sett skillnaden och då rekommenderar jag pureskin. Jag fick tips av en kund hos dig.
Är mycket nöjd. Sofia. 
------------------
Face Cleaning är en mjuk rengöring av huden - känns som sammet. Huden blir INTE uttorkad eller spänd och smink och mascara försvinner! Det bästa jag har provat hittills! Tack !
Karin
-----------
Min dotter och jag är nöjda med maskerna. Min dotter som är 17 år har testat "den gröna" masken och vill fortsätta. Hon tyckte den var skön och överhuvudtaget ser jag att hennes hud är jättefin sen hon började med Face care soft samt denna "gröna mask". 
Lena W.
---------------
Hej!
Har använt ansiktscremen jag beställt av er och jag måste bara säga att jag är super nöjd! Har letat länge efter produkter med naturliga ingredienser och är såå glad att jag hittade eran hemsida. Huden känns så mjuk o len! Tack!
Titti /nöjd kund
----------------
Hej,
visst är det konstigt (eller inte?), men efter bara två dagars användande av pure-skins produkter känns det som om min hy gått tillbaka till sitt ursprungsläge; hyn är bebislen och den känns frisk och vital. Fram tills i förggår tvingades jag använda rouge och puder för att täcka till min ojämna hy, som kändes grov och sandpapperasaktig. Igår var första utekvällen på
väldigt länge (flera år sedan tillbaka i tiden) som jag inte använde foundation, rouge och puder- det behövdes faktiskt inte. Ärligt talat, jag kände mig vackrare och naturligare än på länge. Hoppas att det håller i sig. Ville bara säga tack! Supernöjd med era produketer, inte lika flammig i hyn längre.
Kram Malin.
------------------
p.s. I hope the word about pureskin is getting around. Your products have changed my life and my attitude to my 
skin (and my various complexes which I had - and no longer have!).
Tatiana
-----------------
Hej!! Prövade den exfolierande ansiktsmasken direkt när den kom ner i brevlådan igår! Den kändes jätte skön! Min hud blev alldeles mjuk efteråt. Har mycket problem med torr, stramig och kliande hud. Ibland känns det som huden bara släpper igenom all fukt som jag smörjer på och inte stannar i huden. Masken var i alla fall jätte bra!! Den beställer jag så fort det är dax för mig att beställa annat.
Soliga hälsningar/Heidi

 
Pia Haxner
Västäng
61191 NyköpingTel: 0708 99 25 52 info@pureskin.se
www.pureskin.se
pureskinSverige®